AKTUELNO

Rešiće se bola u leđima.

Bivša učesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga" Aleksandra Subotić reišila je donela je odluku da se podvrgne jednom hiruškom zahvatu, tačnije da smanji svoje grudi, koje su joj zbog malo većeg obima pravile velike probleme. Samo za naš portal Aleksandra je ispričala o čemu se radi.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Iskreno, za početak očekujem jedno veliko olakšanje, zato što sam zaista imala problem. Prvi put kad sam radila grudi nisam bila baš pažljiva, znala sam šta sam htela, ali nisam ulazila u detalje i sve to nekako je bilo brzinski - rekla je Aleksandra.

Aleksandra je priznala da bi volela da analize budu dobre, kako bi se mogla što pre podvrgnuti smanjenju grudi.

Što se tiče analiza, očekujem da sve bude pozitivno i da sutra ujutru mogu da se operišem i nadam se tome.

Bivša zadrugarka je rekla koje sve preglede treba da uradi, kako bi se operacija realizovala.

Sada slede analize, zatim pregled kod lekara opšte prakse, kao i pregled kod kardiologa, kako bi mogla sutra da se operišem - rekla je Subotićeva.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Posle urađenih analiza i svih lekarskih pregleda, Aleksadra treba da se sastane sa izabranim lekarom kod kojeg je zakazala operaciju i sve lepo se dogovori sa njim, kako će odvijati estetski zahvat.

Posle svih ovih pregleda, imam sastanak sa doktorom da se dogovorimo, da sve lepo bude provereno i sigurno i da se rešim svih mojih muka i problema - zaključila je Aleksandra.

U nastavku pogledaje ceo intervju sa Aleksandrom.

Autor: D. Cakić

#Aleksandra Subotić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zadruga 2

'